<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5676254881735928234\x26blogName\x3dMy+Live.+Love.+Laugh!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/\x26vt\x3d8457289301212827802', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Tuesday, 8 January 2013

♥ New Update.

Assalamualaikum..

Hi!
Wow ok tahun 2012 dah pun berlalu. Dan I pun baru sempat nak hapdet! Ok Update..
Terima kasih kepada mereka yang sudi melawat blog I walaupun dah berbulan lamanya tak update info. Dan thanks juga kepada yang follow blog Yati.. Thanks korang. :)

Fer me..
Tahun 2012 memang banyak meninggalkan kenangan. Kenangan manis dan kenangan pahit. Tak dinafikan memang bermacam- macam dugaan dan cubaan yang terpaksa I dan hubby hadapi. Kesenangan yang dirasai dan juga kesusahan yang melanda. Oh mula- mula memang I rasa macam nak pengsan! Tapi bila I tengok muka anak- anak I. I rasa I tak patut melatah.. 

Yang paling penting.. I bersyukur sangat.. Tanggal 25 Disember 2012, anak I yang ke 2 selamat dilahirkan.. Alhamdulillah.. Walaupun masih banyak ujian yang datang I akan hadapi dengan tabah. I sedar masa kita senang memang ramai yang datang memuja. Dan sewaktu kita susah tak semua akan masih ada dengan kita. 

I harap semua dapat mendoakan yang terbaik untuk I, hubby dan anak- anak.. 

TQ. :)



1/08/2013 02:36:00 pm

♥ NURHAYATI ;



    Assalamualaikum..
    I'm Nurhayati Abd Malek
    Uhh..
    Well Life is too short to be sad kan.
    So.. Happy lah while U can
    while U still breath. ;)




    ♥ CHILLAX HERE! ♥



    ♥ LETS CLICK! ♥






♥ ME STORY ♥

♥ ANOTHER COOL! ♥

♥ Past




    ♥ BE MY FRIEND AT FaceBook

    Mya Elle

    Create Your Badge