<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5676254881735928234\x26blogName\x3dMy+Live.+Love.+Laugh!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/\x26vt\x3d8457289301212827802', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Tuesday, 13 March 2012

♥ b.liv got promotion babe!

Yeah! b.liv got promotion now and i've just bought it! wink*




Assalamualaikum semua pembaca yang budiman. :)

Thank u again for reading my blog.

So, actually semalam my husband and I went to Empire Soho. Kita orang jalan2 cuti sekolah kan (macam laa awak tu kerja). Hihi! My husband kerja but haritu dia cuti. Mula2 macam nak window shopping je. Tapi lepas tu terasa macam nak membeli je sebab saya telah ternampak perkataan S.A.L.E.. He! He! He!

Kebetulan I punya toner pun dah habis, so i singgah lah kat Sasa. Ada promotion b.liv product. RM 199 dapat 3 barang. Jimat! Dan.. Oh I terus grab that thing! ;) As I said before this, b.liv product ni memang awesome. So I memang pakai selalu dan selalu. Actually kalau u all nak tau b.liv ni dari cellnique. So, no wonder la ia memang bagus. :D

3 barang tu adelah Facial wash, Toner and also for those blackheads. Best kan?
Memang amatlah sesuai dengan mereka yang mempunyai kulit yang berminyak and combination skin. Kalau tak tau lagi kulit U jenis yang macam mana CLICK ME.

All I need is b.liv **** Believe it..

Lepas je beli b.liv kat Sasa we singgah kedai spectacles. Since I buat blog ni I selalu berdepan dengan lappy. Mata berair and pening kepala bila tengok lama2. After I checked  rupa2nya I ada problem with my eyes. Rabun silau yang agak tinggi! Rabun jauh adela sikit. I tau I ada rabun silau. Tapi dulu tak adalah tinggi mana pun. Sekarang pulak makin tinggi. Tu je lah yang I shopping, b.liv product and spect! 

:)
TQ








3/13/2012 10:07:00 pm

♥ NURHAYATI ;



    Assalamualaikum..
    I'm Nurhayati Abd Malek
    Uhh..
    Well Life is too short to be sad kan.
    So.. Happy lah while U can
    while U still breath. ;)




    ♥ CHILLAX HERE! ♥



    ♥ LETS CLICK! ♥






♥ ME STORY ♥

♥ ANOTHER COOL! ♥

♥ Past




    ♥ BE MY FRIEND AT FaceBook

    Mya Elle

    Create Your Badge