<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5676254881735928234\x26blogName\x3dMy+Live.+Love.+Laugh!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/\x26vt\x3d8457289301212827802', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Tuesday, 3 April 2012

♥ Qiesya yang terkejut bila nampak FLASH!

Assalamualaikum. Hi darling! Thanks singgah my blog again. ;)


Petang semalam I bawak Qiesya pergi taman permainan. Happy betul dia! Bulat je mata tengok budak2 lain main buaian dan gelongsor lepas tu senyum2 sampai nampak gusi dia yang  pink tu. Agaknya dia pun tak sabar nak cuba main permainan tu semua.

Actually harini first time I keluar berdua dengan Qiesya. Sebelum ni berdua jugak tapi degan Mr. Hang Tuah. Dan selalunya ber 'jogging' tiap2 pagi dan round and lepak2 tiap2 petang. 



Chill out dengan Mr. Hang Tuah ni memang asyik gelak je lah jawabnya. 
                   (Once upon a time. Amik gambar sampai hampir langgar kereta lain. Serious takut!)

Tapi since dah ada baby ni nak jogging tu malas betul! Hihi.. Nak chill tiap2 petang pulak memang dah tak dapatla kecuali weekend, Mr. Hang Tuah dah busy dengan kerja. T_T 

Tapi.. Untuk I dengan Qiesya jugak kan. :) Thanks Bee! I love U..

So, bawak je la baby Qiesya ni jalan2.. Bila dah jalan2 kat taman tu bawak baby pulak tu, ramai lah jiran tetangga yang menegur of course. Kitakan hidup berjiran. Tapi I? Hihi.. I baru nak kenal jiran harini setelah 2 tahun menetap di sini. Maklumlah I ni kan pemalu orangnya. Yeke? Hee.. Dush3x!


I kenal Aunty yang peramah betul orangnya and oh ya! Tak sangka I berjiran dengan orang Paris! Comel giler anak dia! Mata biru lagi..

Lepas borak2 dengan jiran tetangga I pun balik. Qiesya happy! I lagi happy... :)




Balik tu I main how to wear hijab dengan Qiesya. Haha! Boleh ke? Apelah Mama ni kan..
Tengok mata Qiesya tekezut tengok flash.. :D




Lepas suapkan Qiesya nasi dengan sayur sawi yang di blender, dia pun terus tidur kekenyangan dan keletihan akibat dari melayan karenah mamanya.
Hee.. Baru 5 bulan dah makan nasi. Hihi.. 


( I hentam sebab dia asyik mengunyah bila tengok I tengah makan. So I buat je la makanan untuk dia dan dia boleh tersuka pulak. ) Mama masak sedap kan hunny? :p





Qiesya suka betul bergambar. Bila I pegang camera je dia dah mula sengih2 nampak gusi dia yang comel tu. Tapi bila snap ada flash. Macam ni lah jadinya muka dia..





Momma.. Do I look pretty with this shawl?
(Of course darling!..) 
Kay Darling..

Nway!
Thanks for reading my blog.
:)


4/03/2012 11:21:00 pm

♥ NURHAYATI ;



    Assalamualaikum..
    I'm Nurhayati Abd Malek
    Uhh..
    Well Life is too short to be sad kan.
    So.. Happy lah while U can
    while U still breath. ;)




    ♥ CHILLAX HERE! ♥



    ♥ LETS CLICK! ♥






♥ ME STORY ♥

♥ ANOTHER COOL! ♥

♥ Past




    ♥ BE MY FRIEND AT FaceBook

    Mya Elle

    Create Your Badge