<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5676254881735928234\x26blogName\x3dMy+Live.+Love.+Laugh!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/\x26vt\x3d8457289301212827802', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Thursday, 15 March 2012

♥ I Love Penang Rawks!

Assalamualaikum semua.. :)


Oh sepatutnya I update ni masa January! He! He! Tak berkesempatan sebab masa tu memang busy. But.. Walaupun dah bulan March, I tetap ingat jalan ceritanya sampai sekarang. ;)

I memang dah lama tak jumpa kak Sue. Selalu lah jugak chit chat kat FB and phone but I rasa  jumpa lah baru lagi best kan! Maybe U all lupa siapa dia kan (CLICK ME)  

She's very kind person. I ingat lagi bila I dalam kesusahan dia selalu ada dengan I masa kat college dulu. Thank U kak Sue. :)

We reached at Penang earlier 7am. Mengantuk betul! Kesian Mr. Hang Tuah drive seorang2. I tak dapat teman pun sebab mengantuk sangat. Lynn dengan Israf pun I tengok mengantuk giler. Dia orang singgah R&R sebab tak tahan ngantuk. Tidur dulu! Bahaya kan kalau nak drive jugak.. Sama lah kita orang.. Ingat nak tidur 1-2 jam je. Sekali tu dah sampai berjam2 lah pulak. Tu yang sampai Penang pukul 7am. 

Sampai2 je terus check in Hotel lepas tu continue tidur balik. He! He! 

Petang tu barulahhh bergegas keluar cari makanan.. Lapaqq! Nasi kandar.. Actually, I teringin sangat nak makan mi sotong dan coconut shake! Terlupa kat mana tempat tu. Yang I tau kedai tu dekat2 dengan kapal star cruise. Sebab dulu turun je star cruise kawan2 yang bawa pergi sana. So bila datang dengan hubby ni terus lost. Haishh!

But thank God Mr. Hang Tuah saya ni ringan mulut. Dia tanya2 orang dapatlah jugak akhirnya saya merasa mi sotong dan coconut shake tuh! Heaven!

Malam tu kitorang jumpa kak Sue! Makin cantik sekarang. (HiHi..) Hugged and kiss.. Cried.. Kenape? Hehe! Entah.. 

Kak Sue bawak kitorang pergi jalan2 cari makan! Charrr Kuay Teoww! Sdapppp!

Lepas tu Shopping kat Hard Rock. Hee.. 

Lepas tu chit chat hu ha hu ha..

Lepas tu tengok Laut..

So much fun to tell.. :D

Maybe the picture can tell U how happy me at that time. Hek!


Penang here we come.. WooHoo!

 Mi sotong + Coconut Shake = Heaven!


 Tegezut snap!

We Love U Kak Sue 

 Shopping! Best! ThankQ Mr. Hang Tuah. Sayang Awak!

Love Love Love

 Ahh.. I nak shopping lagilah beeee plis...

We're rock too!



 Nah! For Baby Qiesya.. 

 Welcome back my friend. :D

Till we meet again Penang! ;)


 Plis get me da tanglung








Thank you Kak Sue Ure really awesome!







TQ.. :)


3/15/2012 02:12:00 am

♥ NURHAYATI ;



    Assalamualaikum..
    I'm Nurhayati Abd Malek
    Uhh..
    Well Life is too short to be sad kan.
    So.. Happy lah while U can
    while U still breath. ;)




    ♥ CHILLAX HERE! ♥



    ♥ LETS CLICK! ♥






♥ ME STORY ♥

♥ ANOTHER COOL! ♥

♥ Past




    ♥ BE MY FRIEND AT FaceBook

    Mya Elle

    Create Your Badge