<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5676254881735928234\x26blogName\x3dMy+Live.+Love.+Laugh!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/\x26vt\x3d8457289301212827802', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Wednesday, 9 May 2012

♥ Langkawi tak best!

Siapa kata Langkawi tak best? BEST GILERRR OKEH! ;)

Teeeheeee..

Hi Assalamualaikum!

Sedar tak sedar kita dah pun melangkah masuk ke bulan Mei. Sooo many things happened  to me dan banyak memberikan I pengajaran. About do's and don'ts. And banyak lagilah!

Oh kayy darling. For your information My Bestressss friend Mazlyn dah pun bersalin. Alhamdulillah. It's a boy! Comel sangat... Congratulation dear..

Yesterday I called her.. Ksian lynn, dia banyak kehilangan darah masa deliver. Suara pun lemah je.. Thank God Mama dia dapat jaga dia. Kesian jugak kat Israf sebab kena tinggal sorang kat KL. Mesti rindu kat baby dengan Lynn. Hehe! Well thats kay! Israf kena la work hard kan sebab sekarang dah bertiga. Wish anda semua akan bertambah bahagia.

Selamat berpantang ye! Rindu betul masa kita lepak sama2. Borak2, main joker card, black magic la, masak2, shopping, surfing, tengok late night movie tapi last2 yati tengok sorang2 je sebab Lynn suka tidur awal. Haha! It was so much fun!

Cepat2 sihat nanti kita boleh chill out sama! Tak sabar nak jumpa awak dan Daniyal bila dah sihat nanti.

Ho yeah!

Sebelum Lynn deliver haritu kami sempat bercuti ke Langkawi! And memang best gilerr lah Langkawi sekarang.. PROUD. 

Enjoy the picture guys.. ;)


Me & Lynn

Mr. Hang Tuah & Me

Bilik kami bersebelahan

Lynn & Israf

@ Telaga Mahsuri

Qiesya yg sunburn. Pity u hunn... 

Cabel car jom!

Tinggi and ohsem!..

I love U heheh

Nak jolok motor ni bawak balik KL. ;p


Nah! Thank U for reading. :)


5/09/2012 12:45:00 pm

♥ NURHAYATI ;



    Assalamualaikum..
    I'm Nurhayati Abd Malek
    Uhh..
    Well Life is too short to be sad kan.
    So.. Happy lah while U can
    while U still breath. ;)




    ♥ CHILLAX HERE! ♥



    ♥ LETS CLICK! ♥






♥ ME STORY ♥

♥ ANOTHER COOL! ♥

♥ Past




    ♥ BE MY FRIEND AT FaceBook

    Mya Elle

    Create Your Badge