<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5676254881735928234\x26blogName\x3dMy+Live.+Love.+Laugh!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/\x26vt\x3d8457289301212827802', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Wednesday, 13 June 2012

♥ Lunch at Seoul!

Sedihkan bila sebenarnya I tak pernah makan steamboat?

Ok..

Seriously tak pernah. Duh!

Oh! Assalamualaikum again.. :)

Saye memang tak pernah makan steamboat and tiba2 teringin sangat nak makan.
Setakat makan yong tau fu tu pernah lo. Haha! Kesiannya!

Alhamdulillah HubbyBee bawa i makan kat Seoul.
Not bad lah kat sana.
Walaupun pada mulanya I nak makan kat Johny's but after that bila dah tengok menu kat Seoul lagi teruja.
SERBU! :DD

Sekarang nak makan dah senang ckit sebab Qiesya dah boleh duduk kat baby's chair.

So.. Thanks A lot kepada Incik HubbyBee sebab bawa saya makan kat Seoul!
Harga pun sangat memuaskan hati. Tak mahal sangat. Siapa yang ada student card dapat discount! 

Ni la rupa kuali dan periuk kat Seoul. 

Tahu telur, fish ball, dan ketam! Nampak simple tapi oh sedap!

Jom Masak....

Udang, Ayam yang diperap dengan tomyam dan black pepper.
But i prefer daging black pepper. Best!

Mastercheff! Hang Tuah pandai masak ke? ;p

Oke kat sini ada cendol dan ABC. Semua buat sendiri. 
Buffet kan..

Makan dulu! Lakonan pegang chopstick yang gagal. 
Oke Saya orang Melayu.

Qiesya yang tak sabar nak makan...
Tapi rasanya..
Mama dia yang tak sabar. :DD

After makan we jalan2 beli barang2 keperluan Qiesya. 


Terima kasih kepada semua yang sudi membaca. :)

Kongsian Ilmu

Asma Ul Husna
YA MUQIT
Yang Maha Pemberi Kekuatan
- Sekiranya kita berada di dalam kelaparan dan sukar untuk mendapat makanan,
maka perbanyakkan lah zikir ini.
InsyaAllah badan kita akan menjadi kuat & segar kerana lapar akan hilang.







6/13/2012 10:16:00 pm

♥ NURHAYATI ;



    Assalamualaikum..
    I'm Nurhayati Abd Malek
    Uhh..
    Well Life is too short to be sad kan.
    So.. Happy lah while U can
    while U still breath. ;)




    ♥ CHILLAX HERE! ♥



    ♥ LETS CLICK! ♥






♥ ME STORY ♥

♥ ANOTHER COOL! ♥

♥ Past




    ♥ BE MY FRIEND AT FaceBook

    Mya Elle

    Create Your Badge