<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5676254881735928234\x26blogName\x3dMy+Live.+Love.+Laugh!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/\x26vt\x3d8457289301212827802', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Monday, 9 January 2012

♥ Victoria Station Walah!



Assalamualaikum! Hellow pembaca semua. 2012 and viktoleeya stasiiyoon..

Kay darling! Sehari sebelum tahun baru haritu Me, Mr. Hang Tuah, Cheng and his lovely wife telah pergi ke Empire Soho dan brunch di Victoria Station. Actually, I want to try the lobster. Saya tak pernah makan lobster. Haha.. Sad kan.. So my hubby bawalah ke sini untuk makan live atlantic lobster! Whoaa.. Macam best je. Tapi sayangnya yg fresh semua da habis tinggal yang frozen je. But tak apalah kan makan yang frozen pun namanya tetap lobster jugak. So, kami pun orderlah.... 


Haa! Ni lah. Makanan yang kami order. Nampak macam sikit je. Tapi bila dah makan kenyang gilerr.. Not bad laa rasa dia. Memang sedap!! Can see the cream? Haa fav! Fav! Fav! Freaky yummy kottt!


So, the soup also is very delicous one! We've choose cream of wild mushroom. Double Sedaapp! ;)


Kay darling! Enjoy your meal... Tak sabar betul nak rasa lobster masa ni. Hihi..


So, this is our family. Mr. Hang Tuah, Laksmana Cheng Ho and his wife and ME with the pinky baju!


After makan and sembang about new year's eve kami pun berangkat ke Empire Soho untuk shopping. Cheng bought his Arbutus (watch). Mr. Hang Tuah said that he want to buy a sling bag. But pilih- pilih lepas tu tak jadi nak beli. Then the next day I saw his bag at the table and said. "Burberry! patutlaa sengih- sengih.." Dalam hati.. Jelezz!


Guys.. Kalau You all nak tahu kat mana yang ada Victoria Station click HERE.



Macaron lemon taste, always my fav selection.






1/09/2012 08:41:00 am

♥ NURHAYATI ;



    Assalamualaikum..
    I'm Nurhayati Abd Malek
    Uhh..
    Well Life is too short to be sad kan.
    So.. Happy lah while U can
    while U still breath. ;)




    ♥ CHILLAX HERE! ♥



    ♥ LETS CLICK! ♥






♥ ME STORY ♥

♥ ANOTHER COOL! ♥

♥ Past




    ♥ BE MY FRIEND AT FaceBook

    Mya Elle

    Create Your Badge