<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5676254881735928234\x26blogName\x3dMy+Live.+Love.+Laugh!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/\x26vt\x3d8457289301212827802', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Monday, 2 July 2012

♥ Majalah FAREEDA di pasaran sekarang!

Oh Hai! Assalamualaikum.. It's me again. :)

Oh! And it's about FAREEDA.. Again.. And again.


Last Sunday my sistah bagitau I yang I masuk magazine. Seriously? Hee.. Tak banyak pun. Sikit je. Thanks A lot to Kak Asnidar Shafie and also my sistah! 


Well. Actually FAREEDA baru je launch dia punya magazine yang pertama. Dan sekarang mereka sedang sibuk mencari cover girl untuk magazine tersebut. Wow! Apa pun congratulation to FAREEDA! Walaupun masih baru, namun dah dapat hasilkan majalah dan bermacam lagi. 

Sewaktu pelancaran majalah FAREEDA pada 1 Julai 2012, ramai juga artis yang hadir. Di antaranya adalah Faezah Elai, Fahrin, Nabil raja lawak dan Angah. Juga tak kurang dengan aktiviti mereka yang paling best adalah cabutan bertuah!

Barisan artis dan Model FAREEDA

Fahrin 

Celoteh

Majlis persamian Majalah FAREEDA

Orang ramai berpusu2 ke butik FAREEDA


Kepada anda semua jangan lupa untuk dapatkan majalah FAREEDA di pasaran sekarang.
Ingin dapatkan idea untuk berfesyen dan bermacam2 lagi?
Jom dapatkan sekarang! :D








7/02/2012 11:11:00 pm

♥ NURHAYATI ;



    Assalamualaikum..
    I'm Nurhayati Abd Malek
    Uhh..
    Well Life is too short to be sad kan.
    So.. Happy lah while U can
    while U still breath. ;)




    ♥ CHILLAX HERE! ♥



    ♥ LETS CLICK! ♥






♥ ME STORY ♥

♥ ANOTHER COOL! ♥

♥ Past




    ♥ BE MY FRIEND AT FaceBook

    Mya Elle

    Create Your Badge