<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5676254881735928234\x26blogName\x3dMy+Live.+Love.+Laugh!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zoeyolivia-nurhayati.blogspot.com/\x26vt\x3d8457289301212827802', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Tuesday, 3 July 2012

♥ Baby Sleepy Pretty Tired

Assalamualaikum kepada anda2 semua yang sangat rajin datang ke blog I. :D

Alhamdulillah Qiesya dah pun masuk bulan ke 8. Dah pandai panjat sofa and makan beskot sendili. Aiyak tapi muka memang comot habeslah! 

Qiesya memang suka sangat naik walker main kejar2 dengan I and papa dia. Comel betul tengok dia lari terkedek2 dalam walker. Hehheh! 

Sebelum dia masuk 8 bulan that day kitorang ade bawak pergi tengok movie. At first I takut jugak sebab takut dia nangis bila bunyi bising dan gelap. Tapi bila dah masuk dalam, dia happy gyler! Siap gelak2 lagi. Orang kat sebelah I pun tergelak tengok telatah Qiesya. 



Ni lah jadinya bila nak tahan mengantuk sangat. Terlentok2 Qiesya. 

Qiesya 1st Movie- Battleship
Qiesya 2nd Movie- The Avenger
Next?
Dunno yet..
Any Idea? Hmmph!




7/03/2012 11:53:00 pm

♥ NURHAYATI ;



    Assalamualaikum..
    I'm Nurhayati Abd Malek
    Uhh..
    Well Life is too short to be sad kan.
    So.. Happy lah while U can
    while U still breath. ;)




    ♥ CHILLAX HERE! ♥



    ♥ LETS CLICK! ♥






♥ ME STORY ♥

♥ ANOTHER COOL! ♥

♥ Past




    ♥ BE MY FRIEND AT FaceBook

    Mya Elle

    Create Your Badge